#voliobih

Izrazi se!

 

Jeste vidjeli zadnjih dana plakate po gradu na kojima piše: “Volio bih da smo svi na broju”, “Volio bih da nema pokvarenih”, “Volio bih da nas ne iskorijene”…?

I ja bih se uključio.

Volio bih postati poznat i slavan. Volio bih imitirati Marleya i Merlina. Volio bih pokazati svima, ali i dokazati samome sebi. Volio bih vas upoznati i reći vam jedno veliko hvala. Volio bih da nešto slično možemo napraviti i kod nas. Volio bih da mogu pomoći svom gradu. Volio bih se natjecati. Volio bih se vratiti i živjeti, kako bih rekao, život kakav sad živim u Švedskoj. Volio bih da me nazove premijer i kaže da želi optički kabel do svake kuće. Volio bih da budem optimist. Volio bih da me voliš. Volio bih da te vidim sretnu.

Na kraju krajeva, volio bih da ste u pravu.

 

 

 

#voliobih

A vi? Što bi voljeli reći onome što vas inspirira ili iritira, na što želite utjecati?

Napravi svoj plakat i osvoji poklon.


max. 120 znakova

Odaberite pastu

 

odaberite našu
pozadinsku fotografiju ili

 

#voliobih

#voliobih

 

Pristupanjem stranicama ili korištenjem bilo kojeg dijela njihovog sadržaja ili usluga, prihvaćate Opće uvjete korištenja internet stranica www.voliobih.com ("Opći uvjeti"), kao i sva ostala pravila i uvjete korištenja predmetnih stranica i usluga koje se putem njega pružaju. Ukoliko se ne slažete sa navedenim molim vas da dalje ne koristite stranice i usluge koje se putem njih pružaju.

 

 

#voliobih